Web Analytics Made Easy - Statcounter

مردم روستاهای "بم پشت" از توابع شهرستان سراوان در جنوب سیستان و بلوچستان با جمعیت ۲۸۰۰۰ نفر سال‌هاست از قطعی‌های چندین روزه آنتن تلفن همراه رنج می‌برند و این داستان برای مردم تکراری شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سراوان، مردم روستاهای بخش "بم پشت" از توابع شهرستان سراوان واقع در جنوب استان سیستان و بلوچستان با جمعیتی بالغ بر 28000 نفر سال‌هاست از قطعی‌های چندین روزه آنتن تلفن همراه رنج می‌برند و این داستان برای مردم این خطه تکراری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که سرعت پیشرفت ابزار و علوم ارتباطی به طور چشم‌گیری افزایش پیدا کرده و روزانه شاهد ظهور و بروز نسل‌های جدید ارتباطی هستیم اما روستاهای بم پشت از ابتدایی‌ترین زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی محروم بوده و مدت‌هاست مشترک مورد نظر در دسترس نیست!

قطعی متداوم آنتن‌دهی به معضلی اصلی برای ارتباطات 28 هزار نفر در بم پشت تبدیل شده که نیاز است در سریعترین زمان فکری اساسی به حل این معضل صورت گیرد؛ البته با پیگیری‌های رسانه‌ای به ویژه گزارشات متعدد تسنیم فیبر نوری از سراوان به شهر "سیرکان" مرکز بخش بم پشت که پیش از این به صورت هوایی کشیده شده بود و همین موضوع مکرراً موجب قطعی آن می‌شد، چند ماه است زمینی شده و به بهره‌برداری رسیده و مرکز این بخش دیگر مشکلات قطعی آنتن‌دهی ندارد؛ اما روستاهای این منطقه همچنان با این مشکل اساسی دست و پنجه نرم می‌کنند.

پیگیری تسنیم نتیجه داد؛ مشکل آنتن‌دهی تلفن همراه در "بم پشت" سراوان برطرف می‌شودپیگیری گزارش| «کلید قطع انتن دهی» در دست خرابکاران/ فیبرهای نوری بم پشت باز هم قطع شدپیگیری تسنیم| ادامه قطعی آنتن دهی در دهستان "کشتگان " بم پشت در سیستان و بلوچستانپیگیری تسنیم نتیجه داد؛ مشکل آنتن‌دهی تلفن همراه در "بم پشت" سراوان برطرف می‌شود

از دست شرکت مخابرات کلافه شده‌ایم

یکی از اهالی بخش بم پشت به خبرنگار تسنیم در سراوان می‌گوید: واقعیت امر این است که دیگر از دست شرکت مخابرات کلافه شده‌ایم؛ در پی هر دوره قطعی، وصل مجدد به طور میانگین پنج تا هفت روز به طول انجامیده که این امر فعالیت‌های اقتصادی، بهداشتی، آموزشی و ... مردم را به طور کامل مختل کرده و عملاً ارتباط روستاهای بم پشت با دنیای بیرونی را قطع کرده است.

وی افزود: داستان قطعی آنتن‌دهی برایمان تکراری شده و سال‌هاست تماس‌ها و پیام‌های ما پاسخی از سمت مسئولین دریافت نمی‌کند. برایتان از چه بگویم؛ از مشکلات راه و آب یا عدم آنتن‌دهی مناسب و قطعی مکرر، مردم ما خسته شده‌اند و البته کسی در این زمینه پاسخگو نیست و حق مردم مرزدار این خطه از خاک جمهوری اسلامی ایران این نیست.

شهروند دیگری در این باره گفت: من همینجا از مسئولان شهرستان سراوان می‌خواهم برای یک شب هم شده میهمان روستاهای این منطقه شوند تا با مشکلات مردم مرزدار آشنا شوند و ببینند مردم برای چه هزاران مشکل شهرنشینی را به جان می‌خرند و از روستاها مهاجرت می‌کنند.

وی اضافه کرد: از مسئولین مربوطه می‌خواهیم هرچه زودتر چاره‌ای برای این معضل جدی پیدا کنند و همچنین خواهان برخورد با مدیر مخابرات سراوان به دلیل عدم پاسخگویی و ناکارآمدی هستیم.

خبرنگار تسنیم در سراوان چند مرحله تلاش کرد تا جهت پیگیری موضوع با مسئولان شرکت مخابرات استان تماس بگیرد اما مسئولان این شرکت پاسخگو نبوده‌اند.

پیگیری‌های خبرنگار تسنیم در راستای دریافت پاسخ اداره‌کل مخابرات استان سیستان و بلوچستان در خصوص قطعی مستمر آنتن تلفن همراه در بخش بم پشت شهرستان سراوان به دریافت این پاس از سوی روابط عمومی این مجموعه منتج شد "چون منطقه کوهستانی بادخیز است شدت باد باعث قطعی فیبر شده که همکاران ما در حال رفع مشکل هستند؛ البته عمده قطعی فیبر در بیشتر مناطق عمدی و توسط عده ای افراد خرابکار صورت می‌گیرد."

انتهای پیام/393/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محرومیت زدایی مناطق محروم سیستان و بلوچستان محرومیت زدایی مناطق محروم سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان آنتن تلفن همراه شهرستان سراوان تلفن همراه آنتن دهی بم پشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۳۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار

امروزه تلفن‌های همراه به عنوان یکی از ابزار‌های ارتباطی اساسی و بخش جدایی‌ناپذیر از زندگی ما تبدیل شده‌اند. اما این پیشرفت فناوری همراه با تهدیدات امنیتی نیز همراه است.

از جمله بزرگ‌ترین تهدیدات امنیتی برای تلفن‌های همراه، بدافزار‌ها هستند. بدافزار‌ها می‌توانند اطلاعات حساس شما را دزدیده، از طریق آنها به حریم شخصی شما نفوذ کرده و حتی عملکرد دستگاه شما را مختل کنند.

در این مقاله، به بررسی راهکار‌های جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار می‌پردازیم.

۱. نصب آنتی‌ویروس:

نصب یک نرم‌افزار آنتی‌ویروس معتبر روی تلفن همراه از راه‌های اصلی جلوگیری از آلوده شدن به بدافزار است. این نرم‌افزار‌ها می‌توانند تهدیدات امنیتی را تشخیص داده و حذف کنند و به شما امکان بررسی منظم دستگاه خود را برای شناسایی بدافزار‌ها فراهم می‌کنند.

۲. به‌روزرسانی سیستم‌عامل و برنامه‌ها:

به‌روز بودن سیستم‌عامل و برنامه‌های موجود بر روی تلفن همراه از اهمیت بسیاری برخوردار است. تولیدکنندگان نرم‌افزار‌ها به طور منظم به روزرسانی‌های امنیتی را ارائه می‌دهند که حاوی اصلاحاتی برای رفع آسیب‌پذیری‌ها و نقاط ضعف امنیتی هستند. بنابراین، اطمینان حاصل کنید که سیستم‌عامل و برنامه‌های شما به طور منظم به‌روزرسانی می‌شوند.

۳. دانلود از منابع معتبر:

استفاده از منابع معتبر برای دانلود و نصب برنامه‌ها و فایل‌ها بر روی تلفن همراه از مواردی است که می‌تواند از آلوده شدن به بدافزار جلوگیری کند. فروشگاه‌های رسمی مانند Google Play Store و کافه بازاز برنامه‌ها را از نظر امنیتی بررسی می‌کنند و برنامه‌های مشکوک را حذف می‌کنند. همچنین از دانلود برنامه‌ها و فایل‌ها از منابع ناشناخته و ناامن نظیر گروه‌ها و کانال‌های شبکه‌های اجتماعی یا سایت‌های متفرقه خودداری کنید.

۴. مراقبت از اطلاعات حساس:

از نگهداری اطلاعات حساس خود بدون دقت درتلفن همراه خود خودداری کنید. اطمینان حاصل کنید که برنامه‌هایی که اطلاعات حساس شما را دریافت می‌کنند، از لحاظ امنیتی مورد بررسی قرار گرفته و اطلاعات شما به طور مطمئن ذخیره می‌شوند.

 ۵. لینک‌های ناشناس را باز نکنید:

روی لینک‌های ناشناسی که در قالب پیامک و پیام‌های شبکه‌های اجتماعی ممکن است برای شما ارسال شود خودداری کنید. برخی از این لینک‌ها از شما در خواست می‌کنند تا اپلیکیشن‌های جعلی را بر روی تلفن همراه خود نصب کنید.

جمع بندی:

آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار یک تهدید جدی برای امنیت شخصی و اطلاعات حساس است. با اتخاذ راهکار‌های مناسب مانند استفاده از نرم‌افزار‌های آنتی‌ویروس، به‌روزرسانی منظم سیستم‌عامل و برنامه‌ها، دانلود از منابع معتبر و مراقبت از اطلاعات حساس و عدم کلیک بر روی لینک‌های ناشناس می‌توانید از آلوده شدن تلفن همراه خود به بدافزار جلوگیری کنید و امنیت خود را تقویت کنید.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • (ویدئو) حضور اکرم خدابنده به همراه رسول خادم، در کمک‌رسانی به مردم سیستان و بلوچستان
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • درباره پل استر، نویسنده شهیر آمریکایی/ تراژدی پست مدرن
  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان