Web Analytics Made Easy - Statcounter

قطعی های تکراری اینترنت و خطوط تلفن همراه در شهرستان نیکشهر به کابوسی همیشگی و تکراری برای مردم تبدیل شده که تمامی امورات روز مره مردم را مختل کرده است.

بی توجهی های شرکت مخابرات سیستان و بلوچستان و پاسخگو نبودن پر حاشیه ترین مدیر استان و همچنین اهمال کاری های مدیران شهرستانی باعث شده است که مردم و کاسبان در شرایط اقتصادی نامناسب ضرر های های جبران ناپذیری را متحمل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهنویی یکی از شهروندان بنتی می گوید: بیش از ۲۴ ساعت است که مردم در بخش بزرگ بنت ارتباط مخابراتی ندارند و خدمات رسانی به آنان دچار مشکل شده است.

او  گفت : روزانه بسیاری از مردم روستایی با طی کردن مسافت های طولانی برای انجام امورات خود به شهر بنت می آیند اما به دلیل نبود ارتباط مخابراتی در بیشتر مواقع ، دادن کرایه های سنگین تنها سهم این مردم می شود.

بلوچی از پذیرفته شدگان آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی کشور نیز با گلایه شدید از قطعی های تکراری خطوط تلفن همراه و اینترنت گفت : در زمان اعلام نتایج اولیه آزمون استخدامی و زمان دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سراسری ، ارتباط اینترنتی و تلفن همراه در برخی از مناطق نیکشهر قطع بوده است و داوطلبان هیچ گونه اطلاعی از زمان مصاحبه و یا مدارک مورد نیاز نداشته اند.

امیری از شهروندان شهر نیکشهر نیز در این باره گفت: در تعدادی از محله های شهر نیکشهر پوشش اینترنتی و مخابراتی مناسب وجود ندارد که زیبنده شهری که به مردم سه شهرستان لاشار، فنوج و قصرقند خدمات رسانی می کند نیست.

مجیب حسنی فرماندار شهرستان نیکشهر گفت : کار پروژه فیبر زمینی نیکشهر به بنت و چاهان متاسفانه در زمان بندی پیش بینی شده انجام نشده است که با اتمام این پروژه در آینده نزدیک مشکل بخشی از قطعی های مخابراتی حل خواهد شد.

حسنی  گفت : به دلیل تاثیرات زیاد فعالیت های جوی مونسون در مناطق مختلف نیکشهر و پراکندگی این شهرستان ، افزایش تیم های فنی و تعمیراتی مخابرات نیکشهر یک نیاز ضروری برای این منطقه محسوب می شود.

فرماندار نیکشهر گفت: یکی از خواسته های اصلی مردم شهرستان نیکشهر توسعه فیبر شهری و اتصال مخابراتی پایدار و دسترسی به اینترنت پرسرعت در مناطق روستایی است که نیازمند توجه و نگاه مطلوب به شهرستان نیکشهر بعنوان پشتیبان ترانزیت کالای اساسی کشور می باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زیرساخت ارتباطی مخابرات سیستان و بلوچستان شهرستان نیکشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۸۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پیش‌تولید سریال «مستوره اردلان» در کردستان

علی مرادی امروز در جلسه قرارگاه رسانه و فضای مجازی کردستان که با موضوع روز دختر در سالن جلسات صداوسیمای کردستان برگزار شد، گفت: سریال سریال ماه‌شرف خانم ملقب به مستوره اردلا  در ۳۰ قسمت ۴۰ دقیقه‌ای تولید می‌شود.

مدیرکل صداوسیمای مرکز کردستان اضافه کرد: عدم تعیین‌تکلیف شهرک سینمایی سنه‌دژ موجب تاخیر در تولید این سریال شده است که هفته آینده با پیگیری استاندار کردستان تعیین‌تکلیف خواهد شد.

وی گفت: شهیده ناهید فاتحی‌کرجو، فاطمه اسدی، فرشته باخویشی نمونه‌هایی از زن مسلمان کرد قهرمان هستند که نباید از معرفی آنها غفلت کرد.

 مرادی خاطرنشان کرد: ۵۸ شبکه ماهواره‌ای کردزبان جامعه ما را تهدید می‌کنند که الگوسازی و توجه به ظرفیت‌هایی الگویی کردستان به نوعی بازدارندگی خواهد داشت.

ماه‌شرف خانم در سال ۱۲۲۶ قمری (برابر با ۱۱۸۴ خورشیدی و ۱۸۰۵ میلادی)، زمان حکومت امان‌الله خان والی اردلان در خانوادهٔ اهل فرهنگ قادری در سنندج به دنیا آمد و به تحصیل و تربیتش همت گماشتند و بر خلاف سنت دیرین و جاری زمان، او را هم‌سطح با مردان به آموختن علوم متداول زمان تشویق و ترغیب نمودند. 

دیری نگذشت که این ماه‌شرف در ردیف ادیبات و سخن‌سنجان قرار گرفت.

مستوره با ذوق و قریحهٔ شعریش توانست با سرودن قصائد نغز و غزلیات آبدار با شاعران نامدار زمان خود مقابله کند و در تاریخ‌نویسی پابه‌پای مورخین جلوه نماید. میرزا علی‌اکبر منشی دیوان غزلیات مستوره کردستانی را بیست‌هزار بیت دانسته‌ است. 

ماه‌شرف خانم به عنوان اولین زن تاریخ‌نگار زن جهان اسلام مطرح است. دیوان اشعار، تاریخ اردلان و عقاید مستوره از جمله تالیفات این بانوی کردستانی است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت ایستگاه مخابراتی احمد آباد-جوزار بویین میاندشت
  • پشیمانی عجیب بایرن: شاید توخل بماند!
  • برق ۳۰ نقطه در اهواز قطع شد
  • وضعیت برق مناطق اهواز به حالت عادی در آمده است
  • پیگیری طلب میلیاردی مردم از یک شرکت خصوصی
  • پوچتینو: هر هفته تحت فشار هستم؛ مدیران چلسی تصمیم‌شان را بگیرند
  • تست هوش ریاضی: تعداد تخم مرغ‌های باقی مانده چند عدد است؟
  • مشکلات کاشان شهر به شهر و روستا به روستا احصاء می‌شود
  • یک سارق در مبارکه ۳۲ بار از شرکت مخابرات سرقت کرد
  • آغاز پیش‌تولید سریال «مستوره اردلان» در کردستان